05 april Werksessie Wob en IHH - Covid Hotspot

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Webex

Kom samen met de Regeringscommissaris Informatiehuishouding op interactieve wijze inzoomen op interdepartementale samenwerking bij Wob-verzoeken.

Werksessie interdepartementale samenwerking Informatiehuishouding en Wob

In samenwerking met ICTU organiseert RDDI twee sessies over informatiehuishouding en Wob-verzoeken. In deze tweede vervolgsessie zoomen we samen met de Regeringscommissaris Informatiehuishouding op interactieve wijze verder in op interdepartementale samenwerking bij Wob-verzoeken. We delen een praktijkvoorbeeld dat ons kan inspireren tot concrete activiteiten om het Wob-proces te verbeteren, de Covid Hotspot.  

Naar aanleiding hiervan bespreken we wat ons opvalt, welke elementen bruikbaar zijn voor het Wob-proces binnen jouw eigen organisatie en hoe interdepartementale samenwerking samen te versterken is. Deze sessie is met name bedoeld voor Wob-functionarissen binnen de overheid, maar ook voor andere Rijksmedewerkers die in hun werk met vraagstukken rond informatiehuishouding te maken hebben. Zorg er dus voor dat je bij aanmelding het mailadres gebruikt van de overheidsorganisatie die je vertegenwoordigt.  

De werksessie vindt digitaal plaats op 5 april 2022 van 12.00-14.00 uur.

Voor deze sessie kunt u aanmelden via onderstaand formulier:

Aanmelden werksessie Wob en IHH - Covid Hotspot

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij gebruiken uw gegevens voor uw aanmelding, na het evenement en communicatie daarna worden uw gegevens verwijderd. Uw informatie wordt niet met derden gedeeld.

Akkoordverklaring(verplicht)