10 maart Klankbordgroep vervanging en vernietiging

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

Het doel van de klankbordgroep is om de voorstellen over vervanging en vernietiging voorafgaan aan definitieve gedachte- en besluitvorming te toetsen in een breder verband van professionals uit de praktijk. In de zomer en het najaar van 2020 zijn de onderwerpen al besproken in expertsessies en de voorstellen zijn ook al aan de orde geweest in de stuurgroep Archiefbesluit & Archiefregeling.

Om ervoor te zorgen dat je als deelnemer goed voorbereid bent, stuurt het ministerie van OCW voorafgaand een voorbereidende nota toe. We verwachten dat deze voorafgaand aan de bijeenkomst wordt gelezen.

Opzet van de bijeenkomst

Alard Litjens (projectleider archiefregeling) van het ministerie van OCW geeft een inhoudelijke inleiding op het onderwerp. Vervolgens gaan we uiteen in twee deelsessies om het gesprek te voeren over de inhoudelijke voorstellen.

Inschrijven kan door op de knop ‘aanwezig’ op deze pagina te klikken. Vervolgens is het mogelijk om meteen een reservering in je agenda te maken. Deadline voor inschrijven is vrijdag 25 februari. Dit in verband met het tijdig toesturen van de voorbereidende nota.

We hopen op een hoge opkomst. Mochten er veel aanmeldingen zijn, dan kijken we of er een extra bijeenkomst kan worden gepland in de week van 14-18 maart.

Je kunt je aanmelden via de KIA-groep Kennisplatform Informatiehuishouding Overheden