E-mailbanners #LekkerOpOrde

Download hieronder de e-mailbanner van #LekkerOpOrde in twee kleuren: mint en geel.

Wat is het?

Een e-mailbanner is een afbeelding die je onderdeel kunt maken van je persoonlijke autohandtekening, door deze in te voegen onder de tekst. Op deze manier attendeer je de ontvanger op een onderwerp dat hen aangaat.  
Door deze specifieke banners te plaatsen in jouw autohandtekening help je mee de bewustwording over het goed bewaren/opslaan van overheidsinformatie onder alle rijksmedewerkers te vergoten. Ook attendeer je ze direct op de site van #LekkerOpOrde, waar nog meer tips te vinden zijn.

Hoe werkt het?

Ga in Outlook naar ‘bestand’ en kies voor ‘opties’, vervolgens ‘e-mail’ en dan ‘handtekeningen’. Klik in het geval van meerdere handtekeningen op de variant die je wilt aanpassen en breng de wijzigingen aan in het vak ‘Handtekening bewerken’. Ga met je muis onderaan je handtekening staan (waar de geschreven tekst ophoudt) en klik boven in de balk op ‘afbeeldingen’ en vervolgens op ‘afbeeldingen uit bestand’. Zoek de e-mailbanner op, klik de afbeelding aan en kies voor ‘invoegen’. De afbeelding verschijnt nu in je autohandtekening. Klik vervolgens op ‘opslaan’ en ‘ok’.

Het zou kunnen dat je Outlook even opnieuw moet opstarten. Wanneer je nu een nieuwe e-mail maakt en je autohandtekening invoegt, verschijnt de e-mailbanner. Succes!