Toolkit Goed opslaan is zo gedaan!

De toolkit 'Goed opslaan is zo gedaan' bevat alle voor de campagne ontwikkelde communicatiemiddelen. Hier vind je tools die je helpen bij het goed opslaan van informatie, zoals een infographic, video en afbeeldingen die je kunt gebruiken. 

*Woehoeeeeee* Robotje F12 rolschaatst in beeld en spreekt de volgende tekst uit: Hallo! Goed opslaan, is zo gedaan. Ik ben F12 en ik help je hoe dit moet! 

Zodat jij als rijksambtenaar kan bijdragen aan een Open Overheid zodat je het voor je collega's en jezelf gemakkelijk maakt documenten terug te vinden. Informatie meteen goed opslaan kan jou en je collega's een hoop tijd besparen, gemiddeld zo'n 37 minuten per dag. Dat is drie en een halve week per jaar!  Ik zal je de komende tijd gaan helpen om je documenten juist op te slaan in jouw DMS systeem. Mijn eerste tip is dan ook, doe het direct zodra je aan een conceptversie werkt. Zo staat hij vanaf het eerste moment op de juiste plek. Voor exacte instructies voor goed opslaan verwijs ik je naar de infographic. Geef jij ook het goede voorbeeld als behulpzame collega? Vergeet niet, Goed opslaan is zo gedaan! Zo, die ging lekker.