Doe de quiz!

Om je te helpen het gesprek aan te gaan binnen jouw team, hebben we de Goed Bewaard Kennisquiz gemaakt. Deze quiz gaat over goed omgaan met overheidsinformatie: over het belang ervan en over de rol die iedere medewerker van het Rijk heeft.

Je speelt deze quiz samen met (of eigenlijk tegen) je collega’s. Eén van jullie is quizmaster en iedereen doet mee met zijn eigen mobiele telefoon. De quiz is dus prima geschikt voor de huidige thuiswerksituatie.

Gemiddeld genomen duurt het ongeveer een half uur om de quiz te doorlopen. Dit is echter sterk afhankelijk van de manier waarop je er invulling aan geeft. Het is namelijk vooral de bedoeling dat de quiz discussie en vragen oproept: het is een ludieke activiteit, maar vooral ook een uitgelezen middel voor bewustwording over een belangrijk onderwerp!

Enthousiast geworden?

Stuur dan snel een mail naar informatiehuishouding@minocw.nl en vraag om een inlogcode. Je krijgt dan toegang tot een quiz die je met je team kunt spelen. Natuurlijk helpen we je dan ook verder op weg met een aantal aanwijzingen en tips. Veel plezier alvast!