Online college Futureproof informatiehuishouding op 4 juni

Sta je, zeker in deze tijden van nog meer digitalisering, te popelen om écht aan de slag te gaan met de ontwikkeling van de informatiehuishouding? Bekijk dan dit online college, waar we een praktijkgericht raamwerk introduceren. Het college duurt 60 minuten en in die tijd nemen drie specialisten je mee vanuit de wetenschap, de Rijksoverheid en het bedrijfsleven.

Voor wie is het en hoe meld ik me aan?

Het college is met name bedoeld voor bestuurders, leidinggevenden en (senior-) adviseurs/beleidsmedewerkers, CIO’s bij de (Rijks)overheid. Meld je alvast aan via deze iBestuur pagina. Het college staat vanaf 4 juni online en is te bekijken op ieder gewenst tijdstip. Na aanmelding ontvang je hiervoor een link.

De drie experts zullen je bekendmaken met het denk- en werkmodel om met frisse en overtuigende oplossingen te komen die inwerken op een toekomstige wereld, zonder daarbij uit het oog te verliezen wat de samenleving van ons vraagt en verwacht.

De onderdelen en sprekers:
•    Toekomstig samenlevingsgericht innoveren. Door Matthijs van Dijk, Professor Applied Design bij de technische universiteit Delft en partner bij de Reframing Studio.
•    De informatiehuishouding van het Rijk. Door Jacqueline Rutjens, Programmadirecteur Rijksprogramma Duurzaam Digitale Informatiehuishouding (RDDI).
•    Een nieuw framework. Door Femke de Boer, Senior Design Strategist  bij de Reframing Studio.

Het college is een verdieping van de methodiek die beschreven is in het rapport ‘De informatiehuishouding van het Rijk in 2030’, wat valt onder het RDDI project Future Lab.

En nog een leuke aanvulling op het programma: op vrijdag 26 juni wordt voor de deelnemers aan het college een Q&A-sessie georganiseerd met de sprekers!