Wat moet elke adviseur weten over informatiehuishouding bij het Rijk?

Ontdek het tijdens de Introductie Informatiehuishouding  op 21 of 22 september en doe na afloop de test. Dan ben ook jij klaar om goed aan de slag te kunnen met informatiehuishouding!

Open op Orde

Open op Orde is de basis voor de operatie om de informatiehuishouding van de rijksoverheid te verbeteren en transparanter te maken. Doel: bewindspersonen moeten verantwoording kunnen afleggen en moeten Tweede Kamer, burgers en journalisten te allen tijde adequaat informeren.

Voor (nieuwe) adviseurs in de informatiehuishouding

De Introductie Informatiehuishouding is bestemd voor nieuwe adviseurs binnen de informatiehuishouding en natuurlijk zijn bestaande I-adviseurs ook welkom om de kennis op het gebied van informatiehuishouding op te frissen. Ken jij een collega voor wie dit interessant kan zijn, stuur deze link dan vooral door naar jouw collega!

Na afloop heb je kennis van - en zicht in - het functioneren van de Informatiehuishouding bij de Rijksoverheid en van de bijbehorende werkzaamheden binnen jouw rol. Daarnaast ken je de belangrijkste aspecten van het programma ‘Open op Orde’, ben je je bewust van het belang van een goed functionerende informatiehuishouding en van de invloed daarvan op de bedrijfsvoering van de organisatie. In het programma komen de nulmeting en de uitvoeringstoets uitgebreid aan bod.

Programma en aanmelden

De Introductie Informatiehuishouding vindt online plaats op onderstaande momenten. Klik op de link voor het complete programma en om je aan te melden: