Meld je aan voor de laatste workshop Open op Orde voor SSO's!

Wat moet iedere adviseur weten over informatiehuishouding bij het Rijk? Ontdek het tijdens de Workshop Open op Orde en doe na afloop de Open op Orde-test. Dán ben ook jij klaar om goed aan de slag te kunnen met informatiehuishouding!

In de workshops Open op Orde voor Shared service organisaties (SSO's) nemen we medewerkers van de SSO’s in één dag mee in de wereld van de duurzame digitale informatiehuishouding. Daarna ben je er klaar voor om jouw bijdrage te leveren aan jullie organisatiespecifieke actieplan in het kader van Open op Orde.

“Het gaat om duurzame toegankelijkheid. Daar heb ik nooit zo bij stil gestaan. En je moet vooraf grondig selecteren: wat bewaar je wel en wat niet?”.

De workshop is een reeks korte intensieve kennissessies over de laatste stand van zaken in relatie tot de vier actielijnen van Open op Orde. Na de kennissessies kun je je kennis testen en krijg je het Open op Orde-certificaat. Hét bewijs dat je het juiste kennisniveau hebt om in de praktijk aan de slag te gaan met het actieplan.

Wil je ook het certificaat Open op Orde behalen?

Suzanne Casander is net gestart als documentaire informatievoorzienings adviseur - DIV adviseur - bij Doc-Direkt en behaalde een 10!


Hoe? Ze schrijft mee en praat online mee over de onderwerpen die aan bod komen in een kleiner groepje. Daarnaast krijg je als deelnemer toegang tot een leeromgeving waar je alle presentaties kan na lezen. Dat hielp ook mee met dit mooie resultaat. Dankzij deze workshop krijg je een goed overzicht van de verbeterslag die we met het Rijk moeten maken!

“Ik heb veel stof tot nadenken gekregen: hoe kun je efficiënter en toegankelijker bewaren én de privacy waarborgen?”.

Vergroot afbeelding Certificaat Open op Orde Suzanne Casander
Suzanne Casander, documentaire informatievoorzienings adviseur bij Doc-Direkt.