Doe mee op KIA!

Er is een nieuwe Open op Orde-community binnen KIA (Kennisnetwerk Informatie en Archief). Hier kunnen penvoerders en informatieprofessionals die werken aan het actieplan Open op Orde tips en ervaringen uitwisselen. Ook kunnen organisaties hun eigen actieplannen delen, zodat anderen ervan kunnen leren.

Interesse in deze groep?

Ga naar Kennisnetwerk Informatie en Archief en registreer je of log in op je Pleio-account. Vraag toegang tot KIA. Eenmaal ingelogd, vind je via het menu ‘Groepen’, ‘alle groepen’ de groep ‘Open op Orde’.

www.openoporde.nl

Daarnaast is de website Open op Orde inmiddels al een tijdje live en wordt nog volop verbeterd en aangevuld. Informatieprofessionals vinden hier belangrijke documenten, een routekaart, nieuws en antwoorden op vragen. Binnenkort volgen er onder meer nog inspirerende interviews en nieuwe activiteiten.