02 juni Bijeenkomst interne communicatie Open op Orde

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online via Webex

Het Generiek actieplan ‘Open op Orde’ is de basis voor de aanpak om de informatiehuishouding van de rijksoverheid transparanter te maken en te verbeteren. Voor 1 juli moet iedere rijksorganisatie een eigen actieplan maken. Een flinke klus waar veel collega’s in het I-domein nu hard aan werken, maar waar ook een forse communicatieopgave uit voortvloeit. Woensdag 2 juni organiseert RDDI een online informatiebijeenkomst over dit thema voor communicatieadviseurs.

Programma

Tijdens de bijeenkomst hoor je meer over de rijksbrede communicatieaanpak ‘Open op Orde’ om medewerkers binnen het Rijk te informeren over de ontwikkelingen, deze te duiden en waar mogelijk handelingsperspectief te bieden. De aanpak wordt ontwikkeld door het RDDI, in nauwe samenwerking met BZK. De komende tijd worden er, naast generieke middelen, ook tools en middelen ontwikkeld waarmee je in jouw eigen organisatie aan de slag kunt.

Aanmelden

We kunnen alleen succesvol zijn als we hierin kunnen samenwerken: rijksbreed én op organisatieniveau. We horen graag van jou waar jij staat, waar je behoefte aan hebt en onderzoeken graag hoe we elkaar kunnen versterken. Ben je er woensdag 2 juni bij?

Meld je direct aan via het contactformulier. Is deze bijeenkomst interessant voor een collega? Stuur de uitnodiging dan gerust door. Ben je verhinderd, maar wil je wel op de hoogte blijven? Vul dan ook het contactformulier in.

Je werk is belangrijker dan je denkt!

Meld je aan *
Vakgebied *

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij gebruiken uw gegevens om u van informatie te voorzien. Uw informatie wordt niet met derden gedeeld.

Waarom worden deze gegevens gevraagd?

Wij gebruiken uw gegevens, met uw toestemming, omdat wij anders niet in staat zijn om uw van informatie te voorzien.

Op welke manier worden uw gegevens verwerkt?

Wij gebruiken uw gegevens om u op de hoogte te houden van de activiteiten bij RDDI. Uw informatie wordt niet met derden gedeeld.

Hoelang bewaren wij uw gegevens?

Na afloop van het wettelijke bewaartermijn worden deze gegevens verwijderd.

Wat zijn uw rechten?

Meer informatie over uw rechten vindt u op de pagina 'Privacy' (link opent in nieuw tabblad).

Akkoordverklaring *