Cursusaanbod

De meesten van ons doen nog steeds het liefst nieuwe kennis en vaardigheden op via traditionele klassikale lessen. Je gaat dan gestructureerd aan de slag met een nieuw onderwerp en werkt aan een eindresultaat dat van tevoren bekend is. Een extra voordeel van klassikale lessen is de kans om met vakgenoten kennis en ervaringen uit te wisselen en jouw netwerk uit te breiden.

Liever leren in je eigen tijd en op je eigen plek? Volg dan een  e-learning. Lees onderaan de pagina hoe je je kan aanmelden!

e-Learnings

In je eigen tijd en op je eigen plek werken aan het opdoen van nieuwe kennis en inzichten is voor veel van ons een aantrekkelijke methode. Daarom bieden we in het Leerhuis ook de optie om e-learnings te doorlopen. Gewoon wanneer het jou uitkomt!
Klik hier om de e-learnings te bekijken. 

Aanmelden voor een e-learining doe je door het formulier op de e-learning pagina in te vullen. Indien je meerdere e-learnings wilt volgen hoef je maar één keer het formulier in te vullen, noteer dan direct de namen van de gewenste e-learnings in het formulier. Na je aanmelding wordt er een account aangemaakt, wat doorgaans een kleine week duurt, en vervolgens kan je zelfstandig aan de slag met het aanbod.