Podcasts Over Informatie Gesproken

Informatie is een onmisbare grondstof voor de samenleving. Helemaal nu deze steeds meer digitaal wordt ingericht. Die digitale samenleving vraagt meer dan ooit dat informatie beschikbaar, bruikbaar, betrouwbaar en transparant is. Dat geldt voor informatie van zowel overheden, bedrijfsleven als maatschappelijke organisaties.

Maar hoe staat het nu eigenlijk van de informatiehuishouding van deze organisaties? En wat is de maatschappelijke noodzaak van een goede informatiehuishouding? Over deze en andere onderwerpen rondom informatiehuishouding gaan diverse betrokkenen het gesprek aan gedurende zes verschillende podcasts. Elke podcast duurt circa 45 minuten en is te beluisteren via Spotify en SoundCloud.

De podcastserie Over Informatie Gesproken is een initiatief van het Rijksprogramma voor Duurzaam Digitale Informatiehuishouding (RDDI) en iBestuur.

Podcasts

De podcasts zijn te beluisteren via Spotify (zoek in de Spotify-app of -website naar 'Over Informatie Gesproken'). Of beluister de podcasts via Soundcloud: