Keukentafelsessie 4#: De werkplek van de toekomst: is de overheid er klaar voor?

Op 29 september 2022 vindt de vierde keukentafelsessie plaats met Arre Zuurmond, regeringscommissaris Informatiehuishouding. Deze keer over de werkplek van de toekomst. Meld je nu alvast aan voor online deelname en breng je eigen vraag, thema of idee in! 

De werkplek van vandaag en morgen is een digitale werkplek: een samenspel van devices, technologieën, software en bijbehorende tools. Die moderne werkplek verbetert samenwerking, flexibiliteit en productiviteit. Uiteraard worden er ook eisen aan gesteld: snelheid, security, enzovoort. En steeds vaker ook gezondheids-, duurzaamheids- en sociale aspecten.

Dat alles geldt ook of misschien wel juíst voor de werkplek van de ambtenaar. En daar zijn zorgen over. Is de werkplek van de ambtenaar wel ‘bij de tijd’ en klaar voor de toekomst? Als dat niet zo is: is de overheid dan wel een aantrekkelijke werkgever, met name voor de jonge ambtenaar? En: kunnen we met de huidige werkplek wel voldoen aan de vragen en eisen van de maatschappelijke opgaven en de politiek? Bestaat dé werkplek van de toekomst überhaupt?

Praat mee!

Arre Zuurmond gaat hierover in gesprek met gasten van binnen en buiten de overheid. Jij kunt aan dit gesprek bijdragen! Wat moet de regeringscommissaris volgens jou beslist naar de keukentafel meenemen over dit thema? Vul jouw vraag, thema of idee in op het aanmeldformulier en Arre Zuurmond zal de meeste prikkelende onderwerpen in de uitzending aan zijn gasten voorleggen.

Vergroot afbeelding
Beeld: ©Rijksoverheid

Meer informatie en aanmelden

Meld je nu alvast aan! En houd deze website in de gaten voor meer informatie en de gastenlijst. Op deze pagina vind je binnenkort het volledige programma.