Leerhuis Informatiehuishouding presenteert: Informatiebeheer ontmoet…

Op 13 juni starten we, onder begeleiding van het Nationaal Archief, een traject waarbij architecten en informatieprofessionals samen komen voor een interactieve en praktijkgerichte training. Het traject staat in het teken van samenwerking en kennismaking met elkaars vakgebied, waarbij we in verschillende bijeenkomsten de hand van een fictief vraagstuk elkaars strategie, kennis, oplossingsrichting en kwaliteiten te leren kennen. 

Open op Orde noemt de noodzaak tot nauwere samenwerking in de keten van informatie. In oktober 2021 hebben we daarom met de verschillende stelselpartijen samen een pilot van Informatiebeheer ontmoet Architectuur verzorgd. Op basis de deze ervaring hebben we de training meer gericht op de praktijk en de verbinding tussen de architecten en informatieprofessionals. 

Tijdens het traject word je begeleid door een architect en een informatieprofessional. Een moderator zorgt voor het leerproces. De deelnemers bestaan voor de helft uit architecten en voor andere helft uit informatieprofessionals. Voor beiden zijn 8 plekken beschikbaar. 

Ben je architect of informatieprofessional en wil je je inzetten voor een betere samenwerking in de informatieketen en dus een betere Informatiehuishouding? Meld je dan aan via leerhuisihh@minocw.nl.

Meer informatie

Voor meer informatie, lees verder in het Leerhuis.

Vergroot afbeelding Leerhuis Informatiehuishouding
Beeld: ©RDDI