Eerste uitgave online magazine RDDImpact: ‘Goed Bewaard’

Op 11 december – tijdens de dag van de Actieve Openbaarmaking – is het e-zine ‘RDDImpact’ gelanceerd. Het is de eerste uitgave in een serie online specials waarin  RDDI belangrijke thema’s rond het onderwerp Informatiehuishouding centraal zet. Deze eerste special staat geheel in het teken van de rijksbrede campagne ‘Goed Bewaard’, een campagne over werken met overheidsinformatie. De campagne richt zich op alle medewerkers binnen het Rijk.

Wat vind je in het e-zine?

In het campagne-e-zine vertellen medewerkers van het Rijk met welke overheidsinformatie zij te maken hebben, hoe ze ermee omgaan en waar ze tegenaan lopen. Zo gaat een van de artikelen in op het belang van een goede informatiehuishouding rondom de MH17-ramp. Verder delen collega’s tips over hoe zíj omgaan met overheidsinformatie, is er een infographic die onderstreept waarom goed omgaan met overheidsinformatie zo belangrijk is, en worden ervaringen met de ‘Goed Bewaard Kennisquiz’ gedeeld. De quiz is – net als andere communicatiemiddelen – te vinden in de toolkit die helpt om het gesprek met elkaar aan te gaan.

Deel deze special met je netwerk

Help mee om het bereik te vergroten door deze campagne special te delen met je eigen achterban of netwerk