Hulp gevraagd voor afstudeeronderzoek over campagne Goed bewaard

Op 10 november is de campagne ‘Goed bewaard’ van start gegaan. Deze lopende campagne brengt het belang van goed werken met overheidsinformatie onder de aandacht van rijksmedewerkers. We zijn benieuwd naar hoe de campagne is ontvangen en hoe we het nog beter kunnen doen. Daarom voert Fotima Sharipova, afstudeerstagiaire bij RDDI, een onderzoek uit naar deze rijksbrede campagne.

Help je mee om de campagne nog beter te maken?

Ben je een rijksmedewerker en wil jij Fotima en RDDI helpen met het onderzoek en zo bijdragen aan een nog betere campagne? Voor het succes van het onderzoek hebben we namelijk voldoende respondenten nodig. Dus heb je 10 minuutjes over en wil je deelnemen? Vul dan de vragenlijst in. Deze is volledig anoniem.  Alvast hartelijk dank voor je medewerking!