Het project Di-stroy zoekt smart startups

Het project Di-stroy (het vernietigen van digitale informatie) van Rijk aan Informatie zet op 2 oktober twee challenges in de markt tijdens het Impact StartupFest Den Haag. Daar kunnen startups en diverse profit en nonprofit partijen elkaar treffen om te kijken of er een basis is voor een eventuele samenwerking.

Di-stroy zoekt tijdens het Impact Startup Fest startende, slimme ondernemers die diverse technische uitdagingen rondom het digitaal vernietigen kunnen ondervangen, zoals het opsporen en automatisch vernietigen van kopieën - ook als die in andere systemen staan- en het rubriceren van informatie. Dit alles en meer dient in een goed ontworpen en uitvoerbaar design gegoten te worden, zodat we het daarna kunnen gaan realiseren. Een hele uitdaging!


Lees hier meer informatie  over Di-stroy zelf. Uiteraard volgt er nog nieuws over hoe het Impact Startup Fest is verlopen voor Di-stroy.