16 november ECP Jaarfestival 2023

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Fokker Terminal in Den Haag

Op 16 november is het zover, dan vindt het ECP Jaarfestival 2023 plaats in de Fokker Terminal in Den Haag. Ontmoeting, inspiratie, kennis delen & opdoen en verbinding staan centraal tijdens dit live festival. Centrale thema dit jaar: Een reis door 25 jaar digitalisering.

Dit jaar bestaat ECP 25 jaar! Een kwart eeuw waar ontzettend veel digitale ontwikkelingen hebben plaatsgevonden, een ware digitale revolutie. Een mooi moment om terug te kijken naar de rol van ECP in de digitale samenleving, maar ook de ontwikkelingen die hebben plaatsgevonden. Tijdens het ECP Jaarfestival, op 16 november in de Fokker Terminal in Den Haag, gaan we dit groots vieren en maken we een reis door 25 jaar digitalisering. Een reis door de afgelopen 25 jaar, waarbij ontmoeting, netwerken, het opdoen van kennis en inspiratie weer centraal staan. Op dit moment werken wij aan een programma met actuele thema’s, ontmoeting en kennissessies.

Meer informatie vind je op de website van het ECP Jaarfestival 2023