12 mei Infosessie Open op Orde

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

Ben jij verantwoordelijk voor het maken van het Actieplan Open op Orde van jouw organisatie? Wil jij je laten inspireren door andere organisaties die al (ver) gevorderd zijn met het maken van het actieplan? Meld je dan snel aan voor een informatiesessie. Hierin delen we altijd voorbeelden van voorlopers en nodigen we je uit om uitdagingen en thema’s die we samen binnen Open op Orde tegenkomen te bespreken.

Tijdens deze informatiesessie deelt Ministerie van J&V hun aanpak van de vliegende brigade. CIO Rijk en RDDI nemen je vervolgens mee in de opzet van het Actieplan Open op Orde, de vier actielijnen en alle beschikbare ondersteunende formats/ sjablonen zoals de nulmeting en het stappenplan. Daarna verkennen we de stand van zaken binnen jouw organisatie en halen we op welke behoefte er is aan kennis, informatie en ondersteuning.

Programma infosessie Open op Orde 12 mei 2021
10.00 uur

Opening, inleiding en kennismaking

10.30 uur Proces naar 1 juli 2021 - Jos Boerties
11.00 uur Ervaring Ministerie van J&V - Gerben Kleine
11.30 uur

Stappenplan en aanpak - Eric Peters

12.00 uur Lunchpauze
12.30 uur Vragenronde
13.00 uur Aanpak J&V - Toine van Oosterhout & Joost Brinks

Meld je direct aan voor de infosessie

Vul het aanmeldformulier in. Je ontvang een bevestiging via de mail.

In de mail vind je de webex-link en een link naar een enquete van RDDI. Heb je vragen over Open op Orde? Geef het aan in de enquete, opdat we ons optimaal kunnen voorbereiden.

Noteer de infosessie in je agenda!

Workshop Open op Orde

Datum Infosessie(verplicht)
Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij gebruiken uw gegevens om de deelnemerslijst per bijeenkomst te genereren, daarna worden ze vernietigd. Uw informatie wordt niet met derden gedeeld.

Akkoordverklaring(verplicht)